Čakam, da bo toplejše vreme in da bo vinska fontana ponovno nekaj, kar bom obiskala

Še malo in ponovno bo vinska fontana nekaj, kar bom obiskala. Lansko leto sem bila kar velikokrat tam in bila sem res zelo navdušena. Moram reči, da nisem tega pričakovala, ker sem bila prvič tam in nikoli nisem bila pretirano velik ljubitelj vina. Ko sem bila pa prvič tam, kjer je vinska fontana, je pa vinska fontana vino dobilo popolnoma drugačen pomen. Pa ne zato, ker sem ga spila veliko, ker ga nisem spila toliko. Le celotna izkušnja je bila nekaj povsem drugačnega, kot sem bila navajena prej.

Sedaj zelo rada pijem vino, ampak mora biti precej bolj kakovostno kakor tisto, ki sem ga bila navajena. Mislim, da je bila prej težava v tem, da nisem pila pravega vina zase. Nekdo mi je nekoč razlagal, da je zel pomembno tudi to, da najdeš vino, ki ti ustreza. Vedno sem mislila, da je belo vino tisto, kar najbolj obožujem, potem sem pa odkrila rdeče vino, ki sem prvič pila tam, kjer je vinska fontana in ugotovila, da je to nekaj, kar mi zelo odgovarja.

Čakam, da bo toplejše vreme in da bo vinska fontana ponovno nekaj, kar bom obiskala

Moda se mi bo čez čas okus spremenil, ampak za zadaj je to moje najljubše vino, ki ga zel pogosto kupim tudi. Prej sem vedno raje pila gin ali kakšen rum od alkoholnih pijač. Sedaj pa vidim, da je tudi vino nekaj, kar lahko pijem, če je dobro.

Načrt je, da bomo šli za prvomajske praznike praznike tam, kjer je vinska fontana in bomo ponovno lahko uživali konec tedna v tistih resnično lepih krajih. Morda je tudi to naredilo svoj vtis, ker je bilo vzdušje res izjemno prijetno. Vsekakor je tam telo lepo in celotno vzdušje je zelo prijetno. Komaj čakam, da bo vreme pravo in bomo lahko šli tja, kjer je vinska fontana in da bom nekaj dni popolnoma prosta vseh obveznosti, po zelo dolgem času.