Poletni festival in legendarni Prince z njegovim izjemnim nastopom

Nekaj let nazaj, ko sem še živela v tujini smo se z družbo odpravili na tridnevni festival, kjer je Prince bil eden izmed izvajalcev. Kot njegova velika oboževalka sem že komaj čakala dogodek. Pred vhodom smo dali karte in dobili letak na katerem so bili vsi bendi. Na veliko je pisalo Prince in izstopalo od ostalih, saj je bil on glavni izvajalec. 

Poletje je bilo, bili smo sredi puščave in bilo je zelo vroče. Prijateljem sem povedala, da si morem poiskati senco in piti dovolj tekočine, saj drugače ne bomo zdržali do večera. Dokler bo Prince nastopil je še veliko časa in radi bi si ogledali še kakšen bend. Festival je bil ogromen in dokler smo prišli so sence smo prehodli kar veliko. Vmes smo se ustavili na eni izmed stojnic in kupili:

  • Vodo
  • Pivo
  • Sendvič

Večer se je počasi bližal in komaj sem čakala, da nastopi Prince z njegovimi legendarnimi pesmi. Pred njim je bil še en bend, ki je vso publiko spravil na noge in petje. Vzdušje je bilo res krasno, večer je bil topel in bila sem v najboljši družbi. Peli smo na ves glas, saj smo poznali vsa besedila. Ko so odigrali še zadnjo pesem, sem se že veselila, saj sem vedela, da bo kmalu na vrsti Prince in njegovi hiti. 

Ko je stopil na oder se je publiki zmešalo. Vsi so začeli vriskat in ploskat. Nisem mogla verjeti, da je Prince pred mojimi očmi in, da ga končno vidim v živo. Vse pesmi je odpel in odigral odlično, mi pa smo se imeli super. Po dobri uri pa pol, se je koncert počasi bližal h koncu. Rahlo sem bila žalostna zaradi tega, a istočasno izjemno srečna, da mi je Prince prepeval cel večer. Vesela sem bila, da sem lahko doživela to nepozabno izkušnjo.